Elektrisk kran der kører 100 % på el
​Udover det har vi 2 lastbilkraner som også kan køre på el

Landsdækkende flytning og levering af maskiner

Har du brug for at få flyttet en eller flere maskiner inde i din fabrik? Eller skal du have leveret en ny maskine, der skal placeres et bestemt sted? Hos Bøje Kran- & Maskintransport A/S hjælper vi dig gerne. Vi har for nyligt investeret i en 100 % elektrisk kran, der kan flytte maskiner for vores kunder uden at svine.

Vi udfører både større og mindre opgaver for forskellige typer virksomheder i blandt andet Horsens, Vejle, Aarhus og omegn. Herudover arbejder vi også for privatpersoner. Vi arbejder dog ikke kun i vores eget lokalområde. Vi har også mange kunder på Sjælland, og vi kører generelt gerne ud til opgaver i hele landet.

Vi udfører små løft på fabrikker med en 100 % elektrisk kran

Vores elektriske minikran kører 100 % på el. En elektrisk kran er et oplagt valg, når der skal foretages små løft på for eksempel en fabrik. Det skyldes, at en elektrisk kran ikke har nogen udstødning, og derfor sviner den heller ikke i forbindelse med arbejdet. Samtidig får du en grøn og bæredygtig maskinflytning, der ikke belaster miljøet.
Ydermere kan vores 310 tm. og 150 tm. lastbilkraner også køre på el.

Gør brug af vores 16 års erfaring

Vi er en virksomhed med mange års erfaring inden for vores fag. Faktisk har vi hele 16 års erfaring med diverse transportopgaver og flytninger af maskiner, og vi har en stor maskinpark, der sammen med vores kompetente mandskab sikrer, at vi kan varetage langt de fleste opgaver.

Vi har ikke kun en elektrisk kran i vores maskinpark. Vi har også almindelige kranbiler, en trailer og intet mindre end 11 trucks i forskellige størrelser, så vi altid har en truck, der passer i størrelsen til din opgave.

Kontakt os og få information om vores priser

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget lige netop din opgave vil komme til at koste dig? Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller kompetencer, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores elektriske minikran? Så kontakt os gerne allerede i dag.

Vi besvarer enhver henvendelse, og vi udarbejder naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på din opgave.

Ønsker du at høre nærmere, eller få et uforpligtende tilbud?

Vores priser varierer alt afhængigt af den konkrete opgave. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at få beregnet en skræddersyet pris på din opgave i form af et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Foretrækker du at ringe?

Ring på: +45 2522 2666

Skriv til: tb@boje-maskintransport.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Firmainformation

Bøje Kran & Maskintransport A/S

CVR-nummer: 30597532

Meteorvej 9, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

Hos Bøje Kran- & Maskintransport A/S har vi solid erfaring med forskelligartede transportopgaver.

Vi kan klare stort set alle opgaver og tager også imod forespørgsler om specielle løft med kran eller transport.